Ramazanda Afrikaya Yardım İftar Bağış Yapın

Bu Ramazanda Afrika’ya Yardım Edin

Siirt Vakfı her yıl olduğu gibi 2019 Ramazan ayında da yine Afrika’ya ve Türkiye’nin bir çok iline yardım faaliyetlerinde bulunmaya hazırlanıyor.

Vakfımızın Ramazan ayı yardım faaliyetleri arasında sürekli yaptığımız iftar çadırı, ramazan yardım kolisi ve kumanya dağıtımı gibi organizasyonlar bu yıl da hız kaybetmeden devam edecektir. Takipçilerimiz ve destekçilerimiz yıllardır bizimle beraber ramazan yardımlarına koşmaya ve bağışçı olmaya devam ettiği için teşekkürü borç biliriz.

Bu yılın Ramazan yardım faaliyetleri planlamalarına şimdiden başlayan ekibimize desteklerinizi bekliyoruz. Yardıma ihtiyacı olan bölgeleri yurt içi veya yurt dışı ayırt etmeksizin bize bildirebilirsiniz.

2019 Ramazanı için Arfika’ya Nasıl Yardımda Bulunabilirsiniz?

2019 Ramazan bağışlarınızı “Online Bağış” sayfamızdan Gıda Yardımı olarak yapabilirsiniz.

2019 Ramazan Gıda Yardımı için tıklayınız

Geçmiş Ramazanlarda yapmış olduğumuz bazı iftar faaliyetlerinin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. Videomuz genel Siirt faaliyetleri genel tanıtım videosu olup Afrika İftar faaliyetleri dahil olmak üzere diğer Afrikaya yardım faaliyetlerimizi de izleyebilirsiniz

Yoruma Kapalı
2018 Siirt Tanıtım Günleri Sona Erdi ETKİNLİK