Siirt Vakfı Misyon Ve Vizyon

Siirt Vakfı

MİSYONUMUZ

Siirt kültür ve değerlerini benimsemiş, insana faydalı olmayı gaye edinen, yetkin ve fedakâr insanların öncülüğünde, eğitim faaliyetleri ve ilmi toplantılarla toplumu bilinçlendirmek, kültürel ürünleri ve güzellikleri tanıtmak, sosyal yardımlarla ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, kalıcı hayır müesseselerinin kurulmasını sağlamak.

VİZYONUMUZ

Siirtli hemşerilerimize, halkımıza ve Müslüman coğrafyada yaşayan kardeşlerimize sosyal, eğitim ve kültürel alanda hizmetlerde bulunarak, medeniyet değerlerimize uygun sevgi ve kardeşlik bağını güçlendirip, vakıf ve hayır anlayışının nesillere aktarılmasını sağlamak, tüm çalışmaları Allah rızası için gerçekleştirmek.

Etkinliğimiz 07-11 Kasım 2018 Tarihinde İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilmiştir.