AFRİKA KURBAN BEDELİ : 600 TL İSTANBUL KURBAN BEDELİ : 1500 TL SİİRT KURBAN BEDELİ : 1400 TL Online Bağış KURBAN HESABI SEV SİİRT EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI ZİRAAT BANKASI TR16 0001 0004 8862 2876 9550 07
Daha Fazla
Siirt Vakfı olarak Ramazan Bayramının tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.   Zeki AKYÜZLÜ Siirt Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı
Daha Fazla
Tüm insanlığa daha iyi hizmet verebilmek için vakfımızın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyoruz. Online Bağış KURBAN HESABI SEV SİİRT EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI TR16 0001 0004 8862 2876 9550 07
Daha Fazla
Hoş Geldin 11 Ayın Sultanı Ya Şehri Ramazan! 24 Nisan 2020 tarihinden itibaren maddi ve manevi sayısız hayır ve güzelliklerin yaşandığı bir mübarek ramazan ayına daha erişmenin mutluluğunu yaşayacağız. Türkiye’nin de dünya genelinde olduğu gibi maalesef koronavirüs salgını ile yoğun mücadele içerisinde olduğumuz bir dönemi
Daha Fazla
YILMAZ ÖZDİLE CEVAP Sayın ÖZDİL Öncelikle size selam eder, Allah’ın rahmeti, bereketi ve hidayeti üzerinize olsun. Siyasi tercihlere her zaman saygılı ve mesafeli bir duruş göstermiş olmakla birlikte bugünkü yazınıza ve hassaten yazı başlığına kayıtsız kalamadım. İnanmanızı isterim ki sizi tehdit ve tahkir etmek, üzmek,
Daha Fazla
322.664 kişilik toplam nüfusa sahip Siirt, Güneydoğu Anadolu bölgemizin parlayan bir ışığıdır adeta… Kurtalan, Pervari, Baykan, Şirvan, Eruh ve Tillo Siirt ilimizin ilçelerini oluşturmaktadır. Doğal güzellikleri, evliyaları, geçmişten günümüze fısıldayan tarihi yerleri ile gittiğinizde sizi derinden etkileyecek şehrimiz Siirt’te birlikte gezmeye ne dersiniz?
Daha Fazla
Siirt Vakfı Afrika Yardımları Devam Ediyor. Hacı Saim Yeşilsırma tarafından Müslüman kardeşlerimizin daha rahat ibadet edebilmesi amacı ile yaptırmış olduğu camii hizmete açıldı.  Bu kapsamda açılışla birlikte 50 kişinin de Müslüman olmasına vesile oldu. Aynı zamanda açılan su kuyusu ile bölge halkı için insani ihtiyaçlarını
Daha Fazla
SİİRT VAKFI İDLİB’İ UNUTMADI! Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Suriye’nin İdlib kentinden göç etmek zorunda kalan ve Türkiye sınırında sınırın da çok zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren göçmenleri unutmadı. Vakfın genel merkezi tarafından toplanan yardım malzemeleri bir tırla gönderildi. Vakfın Genel Başkanı Zeki Akyüzlü
Daha Fazla
Temiz Toplum Derneği Başkanı Bilal Ay’ın Uyuşturucuyla Mücadele Konferansı.
Daha Fazla
TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilmesi hasebiyle tebrik ziyaretinde bulunduk. ,

Siirt Tanıtım Günleri Sona Erdi ETKİNLİK
İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleşen organizasyonumuza katılımınız için teşekkür ederiz..