Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Paylaşarak kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel Kurban Bayramımızın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Siirt Vakfı olarak Allah’tan temenni ediyoruz. BAYRAMLAŞMA :  13 AĞUSTOS SALI GÜNÜ SAAT 15.00 – SİİRT VAKFI MERKEZİ 2019
Daha Fazla
Uganda’da Siirt Vakfı olarak yaptığımız tüm çalışmaların neticesini almaya devam ediyoruz. Uganda Fatih Sultan Mehmet Cami açılışı ile beraber başka hayırlara da vesile olduk. Açılış esnasında bazı Ugandalı hanımlar da vakfımız sayesinde Müslümanlığı seçti. Müslümanlığı seçen Ugandalı hanımların videosunu izleyebilirsiniz.
Daha Fazla
Uganda’da Yaptırdığımız “Fatih Sultan Mehmet Cami” Açılışı Afrika’nın Uganda ülkesinde yaptırmış olduğumuz “Fatih Sultan Mehmet Cami” açılışına ait videomuzu izleyebilirsiniz. Ayrıca Siirt Vakfı Youtube kanalında da diğer tüm etkinlik ve yardımlarımızı da bulabilirsiniz. Açılış videosunu izleyebilirsiniz.. Cami Açılışında Müslüman Olanlar Açılış esnasında Müslümanlık hakkında bilgi
Daha Fazla
Siirt’in Doğal Güzellikleri Siirt merkez ve ilçeleri Baykan, Eruh, Kurtalan, Pervari, Şirvan ve Tillo olmak üzere 7 ilçeden oluşmaktadır. Siirt hakkında bilgi için linki tıklayınız. Siirt’e görülmesi gereken yerleri ve Siirt‘in doğal güzelliklerini merak edenler için hazırlamış olduğumuz listemizi inceleyebilirsiniz. Siirt’de Gezip Görülecek Yerler Ulu
Daha Fazla
Vekaleten Kurban Bağışı Siirt Vakfı olarak, her yıl olduğu gibi vacip kurban organizasyonunu “Paylaşmak Kardeşlik, Kurban İbadettir” teması ile gerçekleştiriyoruz. Kurban bayramında bağışçı olan tüm kardeşlerimizin emanetlerini Türkiye ve Afrika’nın çeşitli ülkedeki  ihtiyaç sahiplerine vekaleten ulaştırıyoruz. Vekaleten Kurban Bağışı Nasıl Yapılır? Paylaşmanın, kardeşliğin, sevinç ve
Daha Fazla
Siirt Kurban Bayramı Namaz Saatleri 11 Ağustos 2019 Siirt ve Tüm İlçeleri için Bayram Namazı Saatleri aşağıda listelenmiştir: Siirt Merkez Kurban Bayramı namaz saati: 05:45 Baykan Kurban Bayramı namaz saati: 05:47 Eruh Kurban Bayramı namaz saati: 05:47 Kurtalan Kurban Bayramı namaz saati: 05:47 Eruh Kurban
Daha Fazla
2019 Kurban Bayramı Ne Zaman? 2019 yılı Kurban Bayramı tarihleri şöyledir; Başlangıç Tarihi: 11 Ağustos, Pazar Bitiş Tarihi: 14 Ağustos, Çarşamba Siirt Kurban Bayramı Namaz Saati için tıklayınız Siirt Vakfı olarak 2019 yılında da Türkiye genelinde bir çok noktada ve Afrika’ya kurban yardımı yapmak için
Daha Fazla
Uganda’da Yetimhane Projesi ve Su Kuyuları Siirt Vakfı olarak Afrika’ya yardım projelerine 2019’da da hızla devam diyoruz! Uganda’da yetimhane projemiz için temel atılırken bazı su kuyularını da geçtiğimiz günlerde açtık.  İstanbul’da genel merkezi bulunan Siirt Vakfı, insani yardım vakfı olarak yaptığı hayır işleri ile Afrika
Daha Fazla
Siirt’te İnanç, Kültür ve Doğa Turizmi Yoğunluğu Ramazan Bayramı tatili nedeni ile Haziran 2019’da Siirt’te inanç, kültür ve doğa turizmi patlaması yaşandı ve önümüzdeki 2019 Kurban Bayramı için de aynı yoğunluğun devam edeceğin öngörülüyor. Siirt’in Turizm Potansiyeli Siirt ilimiz inanç, kültür ve doğa turizmi açısından
Daha Fazla
Siirt Vakfı Yönetimi: 2019 Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Rabb’imiz tüm insanlara, huzur ve bereketli nice bayramlar nasip etsin.
2018 Siirt Tanıtım Günleri Sona Erdi ETKİNLİK
07-11 Kasım İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleşen organizasyonumuza katılımınız için teşekkür ederiz..