2.962 rakımlı Herekol Dağı, bölgedeki teröristlerden temizlenmesiyle yerel bal üreticileri için çok bereketli bir hale geldi. Bir dönem güvenlik nedeniyle Siirt Herekol Dağı’nda gidemeyen arıcılar bölgede terörün temizlenmesi ile sağlan huzur ve güven ortamıyla organik bal üretimine başlayarak yüksek verim elde ettiler. Kara kuvvetlerinin terör
Daha Fazla
Siirt Tillo kalesi tarihinde geçen olaylar küresel ilgiyi hak edecek kadar önemli. Komplo teorisyenlerinin kafasını karıştıracak kadar gizemli ve mantığı kavrandığı takdirde oldukça ilgi çekici unsurlar içeriyor: Uzayın derinliklerini Tillo’nun sokaklarından daha iyi bilen gizli ilimlere de vakıf astronom; yıllarca yaptığı hesaplar sonucu hayata geçirdiği
Daha Fazla
Siirt Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Kütüphane Projesi Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Siirt Necip Fazıl Kısakürek ilköğretim okulunda, Siirt Vakfı sponsorluğunda İstanbul Sabahattin Zaim üniversitesi Genç Kızılay topluluğunun çabaları ile kurduğumuz kütüphane, Sayın, Şirvan Kaymakamımız Memiş İnan, Siirt Emniyet Müdürümüz Saruhan Kızılay, Milli Eğitim Müdürümüz
Daha Fazla
Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Paylaşarak kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel Kurban Bayramımızın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Siirt Vakfı olarak Allah’tan temenni ediyoruz. BAYRAMLAŞMA :  13 AĞUSTOS SALI GÜNÜ SAAT 15.00 – SİİRT VAKFI MERKEZİ 2019
Daha Fazla
Uganda’da Siirt Vakfı olarak yaptığımız tüm çalışmaların neticesini almaya devam ediyoruz. Uganda Fatih Sultan Mehmet Cami açılışı ile beraber başka hayırlara da vesile olduk. Açılış esnasında bazı Ugandalı hanımlar da vakfımız sayesinde Müslümanlığı seçti. Müslümanlığı seçen Ugandalı hanımların videosunu izleyebilirsiniz.
Daha Fazla
Uganda’da Yaptırdığımız “Fatih Sultan Mehmet Cami” Açılışı Afrika’nın Uganda ülkesinde yaptırmış olduğumuz “Fatih Sultan Mehmet Cami” açılışına ait videomuzu izleyebilirsiniz. Ayrıca Siirt Vakfı Youtube kanalında da diğer tüm etkinlik ve yardımlarımızı da bulabilirsiniz. Açılış videosunu izleyebilirsiniz.. Cami Açılışında Müslüman Olanlar Açılış esnasında Müslümanlık hakkında bilgi
Daha Fazla
Siirt’in Doğal Güzellikleri Siirt merkez ve ilçeleri Baykan, Eruh, Kurtalan, Pervari, Şirvan ve Tillo olmak üzere 7 ilçeden oluşmaktadır. Siirt hakkında bilgi için linki tıklayınız. Siirt’e görülmesi gereken yerleri ve Siirt‘in doğal güzelliklerini merak edenler için hazırlamış olduğumuz listemizi inceleyebilirsiniz. Siirt’de Gezip Görülecek Yerler Ulu