YILMAZ ÖZDİLE CEVAP Sayın ÖZDİL Öncelikle size selam eder, Allah’ın rahmeti, bereketi ve hidayeti üzerinize olsun. Siyasi tercihlere her zaman saygılı ve mesafeli bir duruş göstermiş olmakla birlikte bugünkü yazınıza ve hassaten yazı başlığına kayıtsız kalamadım. İnanmanızı isterim ki sizi tehdit ve tahkir etmek, üzmek,
Daha Fazla
322.664 kişilik toplam nüfusa sahip Siirt, Güneydoğu Anadolu bölgemizin parlayan bir ışığıdır adeta… Kurtalan, Pervari, Baykan, Şirvan, Eruh ve Tillo Siirt ilimizin ilçelerini oluşturmaktadır. Doğal güzellikleri, evliyaları, geçmişten günümüze fısıldayan tarihi yerleri ile gittiğinizde sizi derinden etkileyecek şehrimiz Siirt’te birlikte gezmeye ne dersiniz?
Daha Fazla
Siirt Vakfı Afrika Yardımları Devam Ediyor. Hacı Saim Yeşilsırma tarafından Müslüman kardeşlerimizin daha rahat ibadet edebilmesi amacı ile yaptırmış olduğu camii hizmete açıldı.  Bu kapsamda açılışla birlikte 50 kişinin de Müslüman olmasına vesile oldu. Aynı zamanda açılan su kuyusu ile bölge halkı için insani ihtiyaçlarını
Daha Fazla
SİİRT VAKFI İDLİB’İ UNUTMADI! Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Suriye’nin İdlib kentinden göç etmek zorunda kalan ve Türkiye sınırında sınırın da çok zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren göçmenleri unutmadı. Vakfın genel merkezi tarafından toplanan yardım malzemeleri bir tırla gönderildi. Vakfın Genel Başkanı Zeki Akyüzlü
Daha Fazla
Temiz Toplum Derneği Başkanı Bilal Ay’ın Uyuşturucuyla Mücadele Konferansı.
Daha Fazla
TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilmesi hasebiyle tebrik ziyaretinde bulunduk. ,
Daha Fazla
Siirt Tanıtım Günleri Kapsamındaki 2019 Organizasyonumuz Kültürel Etkinlikler, Yöresel Ürünler, 3 Dilde Tasavvuf Müziği Ve Sürpriz Aktivitelerle 26 Kasım – 06 Aralık Tarihleri Arasında Sultangazi Gençlik Merkezi Önünde Yapılacaktır. Tüm Halkımız Davetlidir.
Daha Fazla
Vakıf Başkanımız Sayın Zeki AKYÜZLÜ ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Pendik Belediye Başkanı Sayın Ahmet CİN’ı makamlarında ziyaret etti.
Daha Fazla
Eyüp İlçesi Kızılay Şube Başkanı Sayın Hakan Nergis’i makamlarında ziyaret ettik.
Daha Fazla
Vakıf Başkanımız Zeki AKYÜZLÜ ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin ARAS’ı makamlarında ziyaret etti.
Siirt Tanıtım Günleri Sona Erdi ETKİNLİK
İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleşen organizasyonumuza katılımınız için teşekkür ederiz..