ONLİNE BAĞIŞHESAP NUMARALARI

Faaliyetlerimiz

Siirt Tanıtım Faaliyetleri

Siirt Vakfı Tanıtım Günleri ve Çeşitli Faaliyetlerimiz ile ilgili bilgileri sayfamızdan alabilirsiniz.

İnsani Yardım Faaliyetleri

Siirt Vakfı, Türkiye’de ve Dünya’da mazlum halklara destek veriyor…

Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri

Arapça Dil, Hafızlık, Diksiyon ve Kuran-ı Kerim Eğitimleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sağlık Yardımı Faaliyetleri

Sağlık yardımı faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Afrika Yardım Programı

Afrika’da kardeşlerimizi yaşadığı insanlık dramına kayıtsız kalamazdık.

Sosyal & Kültürel Faaliyetler

Siirt Vaklı olarak düzenlediğimiz Sosyal & Kültürel Faaliyetler hakkında bilgi alabilirsiniz..

Siirt Vakfı ile ilgili tüm faaliyetlerimize yukarıdaki linklerden erişebilirsiniz. Faaliyetlerimiz ve yardım kampanyalarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Siz de Katkıda Bulunun!

Kurban bağışı, insani yardım, sağlık yardımı, Afrika’ya yardım ve benzeri yardımlarımıza siz de destek olmak istiyorsanız bize bağışta bulunabilirsiniz.

Siirt Tanıtım Günleri ETKİNLİK
İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleşen organizasyonumuza katılımınız için teşekkür ederiz..
DETAYLI BİLGİ
Siirt Vakfı Tanıtım Filmi