Sağlık Yardımı Faaliyetleri

Siirt Vakfı tarafından ilk kez 2016 yılında "Afrika'daki çocuklara bir kirvelikte sen yap!" sloganıyla başlattığımız projede 2 yıl içinde 5000 çocuğun sünnet edilmesi sağlandı. Ayrıca Mültecilere İlaç Yardımı ve Uyuşturucu ile Mücadele, Bağımlıları Tedavi Etme faaliyetleri için çalışmalarımız devam etmektedir.

Sağlık Yardımı Etkinlikleri

Genel Yardım Faaliyetlerimiz Hakkında

AYNİ VE NAKDİ YARDIMLAR Yardımlaşmayla beraberlik ve dayanışma duyguları gelişir, kardeşlik anlayışı yaygınlaşır, sevgi ile…

Detay

Afrikadaki çocuklara bir kirvelikte sen yap!

Siirt Vakfı'nın başlattığı "Bir Kirvelikte Sen Yap" organizasyonu ile 2 yılda 5000 kişi sünnet edildi!

Detay

Sağlık Yardımı Vakfı

Kuruluşumuz diğer bir çok faaliyetimizin yanı sıra “sağlık yardımı vakfı” olarak da desteklerimize devam etmekteyiz. Savaş bölgelerine sağlık yardımı ve Afrika’ya çeşitli yardımlarımız sürekli olarak yapılmaktadır. Son yıllarda savaş nedeniyle Suriye ve sınır bölgesindeki Suriyeli’lere sağlık & gıda yardımı faaliyetlerimiz olmuştur.

Gerekli durumlarda yapılan sağlık yardımı desteklerimiz yanı sıra “sünnet organizasyonları” ile Afrika’daki Müslüman gençlere de yardım eli uzatıyoruz. Ayrıca sağlıklı yaşamın anahtarı temiz su erişimi için de özellikle Afrika’da su kuyusu açma faaliyetlerinde bulunuyoruz. Temiz su daha az hastalık demektir. Sağlık sorunlarını kökten çözmek için bu tür faaliyetlerimiz mevcuttur. Afrikaya yardım faaliyetlerimiz hem sağlık hem de gıda alanında sürekli olarak devam etmektedir. Afrika sağlık sorunları çözümüne siz de bizimle beraber destek olabilirsiniz. Online Bağış sayfamızdan siz de hemen destek olun.

Siirt Tanıtım Günleri ETKİNLİK
Etkinliğimiz 07-11 Kasım 2018 Tarihinde İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilmiştir.
Siirt Vakfı Tanıtım Filmi