Afrika'da İftar Organizasyonları

Afrika’da İftar Organizasyonları

Afrika’da iftar organizasyonlarımız ve programlarımız devam ediyor.

2018 yılında yapmış olduğumuz geçmiş iftar organizasyonlarımız esnasında çekilmiş bir diğer videomuzu da bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Bu Ramazanda Afrika’ya Yardım Edin, 2019 Yardımları Başladı!

Siirt Vakfı olarak geçtiğimiz yıllarda Afrika’ya yardım faaliyetlerimizi arttırarak daha da yoğunlaştırdık. Böylece bir çok yeni etkinlik yapmaya başladık. Afrika’da iftar organizasyonları, Afrika’ya cami yapılması, Afrika’da su kuyusu açılması ve daha bir çok etkinliği bizzat aracılar olmadan gerçekleştiriyoruz.

Etkinliklerimiz ve yardımlarımız sürekli bir hale geldikçe vakfımızı ve biz Türkleri seven sayan onlarca Afrikalı genç de Türkçe öğrenmeye başladı. Videomuzda Türkçe konuşmayı öğrenmiş bir Müslüman Afrikalı genç iftar öncesi duayı yaptırıyor.

2019 yılı Ramazan Afrika bağışlarınız için lütfen tıklayın

Yoruma Kapalı
2018 Siirt Tanıtım Günleri Sona Erdi ETKİNLİK
07-11 Kasım İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleşen organizasyonumuza katılımınız için teşekkür ederiz..